default

Полезно

20 Фев.
nur

Безрингова технология - нейните предимства


Иновативната технология се състои в самата конструкция на тоалетната. Горният пръстен с вдлъбнатина – ръбът на тоалетната – който събира изключително много нечистоти и вредни бактерии, е отстранен. Той е и най-големият вредител на чистотата в банята. Вместо това е променена траекторията на водната струя. Тя преминава през горната странична част на тоалетната, обливайки цялата вътрешност, като отмива всичко. Това води до по-добра циркулация на водния поток и следователно много по-качествено и ефективно измиване. 
Ползите от този иновативен дизайн са още много.

Хигиена
Когато цялото семейство използва една обща баня и тоалетна, то следва да се следи за хигиената повече от внимателно. Затвореният ринг на обикновените тоалетни чинии събира отлагания, а там лесно могат да се развият неблагоприятни за здравето ни микроби. Колкото и да е чиста една тоалетна, някои нечистоти са изключително трудни за отстраняване и понякога е дори невъзможно да достигнем до тях. Римлес технологията позволява много по-лесно и бързо почистване, след което сигурността в хигиената е много по-висока. Разпространяването и размножаването на бактерии е сведено до минимум. 

Лесно за почистване
Освен по-голямата хигиена, безринговата технология се почиства много по-лесно. Цялостната поддръжка на тоалетната чиния изисква по-малко препарат и няма нужда от допълнителни четки или други средства, защото вече липсват труднодостъпни за почистване зони. Освен това почистването и поддръжката на тоалетна отвън също са по-лесни – тоалетната е със скрит монтаж, което означава, че няма да се налага да търкате отделно и тръбите.

Разнообразие от видове и лесен монтаж
Безринговите тоалетни могат да бъдат намерени в няколко вида – като моноблок, стенни/конзолни тоалетни, както и стоящи на пода с вградено казанче. Това позволява по-голяма свобода в избора. Всеки потребител би могъл да се съобразни със собственото си помещение и да избере подходящия тип тоалетна чиния без да се ограничава във вида.


Иновация в дизайна
Освен различните видове за монтаж, безринговите тоалетни са достъпни и в много форми и дизайни. С тоалетните на МАРКА и МАРКА бихте могли да създадете перфектния интериор спрямо личните ви предпочитания.

Достъпни цени
Цените на тоалетните с римлес технология са по-високи от тези на обикновените тоалетни. Въпреки това с продължаващото нарастващо търсене в тази област, цените на подобни продукти все повече навлизат в рамките на допустимото и вече е възможно да закупите тоалетна с римлес технология само срещу минимална разлика в цената. Имайте предвид, че когато инвестирате в обзавеждане за банята, вие инвестирате за няколко години напред. Добре е всеки ваш избор да бъде добре обмислен и качествен, за да може вашата нова перфектна баня да ви служи дълги години.
 
Абонирай се за нашия бюлетин