default

Полезно

11 Окт.
Декор с флорални мотиви
Актуалните тенденции в плочките от международното изложение Cersaie Bologna 2022
Едно от най-големите събития в света на керамиката, плочките и обзавеждането за баня се провежда всяка година в края на септември в сърцето на Италия. Cersaie е най-голямото изложение за плочки в света и всяка година демонстрира нови стилове и тенденции в интериорния дизайн. Това е основното събитие в бранша на керамичните плочки и дизайна на бани. Провеждава се в Болоня, Италия, и всяка година на него присъстват най-големите световни компании от сектора.

С повече от 900 изложители от 35 страни, Cersaie принадлежи към най-важните търговски панаири в света. Там се представят най-новите продукти и тенденции в сектора на керамиката и санитарията. И все пак това събитие представлява много повече от индустриален панаир – на него присъстват архитекти, дизайнери, агенти, вносители и още много специалисти от индустрията.
 
28 Юни
тенденции в банята
Тенденции в обзавеждането на баня от международното изложение Salone del Mobile Milano 2022
Лансиран в Милано през 1961 г. като средство за насърчаване на износа на обзавеждане и аксесоари, днес изложението се е превърнало в световно събитие в сектора на интериорния дизайн. Салоне се провежда всяка година по време на Седмицата на дизайна в Милано, а част от него са изложенията EuroCucina – дизайн в кухнята, Euroluce – изложение на осветителни тела, което се провежда през година, и Международното изложение на бани. Нашият екип отдели специално внимание именно на последното, затова и събрахме най-актуалните тенденции от цялото изложение, които да ви вдъхновят за следващия ремонт на банята ви.
 
06 Юни
pravia
Тенденции за лятото – цветове, с които да освежите своята 2022 година
Настоящата тенденция за създаване на релаксиращи и хармонични пространства продължава да се утвърждава през настоящия пролетно-летен сезон. Това е времето, в което яркостта, радостта и забавлението излизат на преден план с широка гама от пастелни цветове.
 
02 Май
onice
7 причини защо да използвате широкоформатни плочки при следващия си ремонт
Широкоформатните плочки предлагат множество уникални предимства пред по-малките модели. Днес те са едни от най-популярните дизайнерски решения и се класират на челни места в годишните тенденции не веднъж. Независимо дали говорим за баня, кухня, хол или която и да е друга стая, големите размери плочки са предпочитаният декор за елегантно завършени помещения с капка стил и много вкус.
 
03 Март
баня
Освежаване на банята с минимални усилия
Много пъти сме доказвали, че банята е едно от най-важните помещения в дома. Точно затова е важно тя да е красива и направена точно по ваш вкус – за да можете да се насладите на преживяването максимално, независимо дали приготвяте сутрешния си тоалет, или релаксирате във ваната след тежък ден.

 
 
15 Яну.
Тенденции в обзавеждането на бани през 2022 г.
Тенденции в обзавеждането на бани през 2022 г.
Има някои стилове, които никога не си отиват, но има и такива, които искаме да оставим в миналата година и да продължим напред. Кое е ново, кое старо и на какво да заложим през новата година? Това са деветте най-големи и интересни тенденции в обзавеждането на бани през 2022 година.
 
 
03 Яну.
Цвят на годината 2022
Цветове на годината 2022
По традиция световните производители на бои и водещите експерти по цветовете определиха тенденциите в нюансите за 2022 г. Те са различни сами по себе си, но се допълват един друг. Всеки от тях носи духа на позитивизма и вдъхновява за една по-добра година, изпълнена с оптимизъм, спокойствие и красота.
 
13 Май
touch
Практични решения за малката баня

Обзавеждането на банята може да се окаже доста труден процес, особено когато сте ограничени в пространството. Малките бани се срещат все повече при новото строителство и тяхното обзавеждане понякога може да се окаже истинско предизвикателство, особено ако повече хора използват помещението или имате повече вещи. Ние от Макс Стил имаме няколко практични идеи и решения за вашата малка баня, които можете да приложите на практика и да видите резултата.
 
 
28 Апр.
sizes
Разнообразие от размери на плочки. Кои да изберем?
Говорейки за плочки за баня, вече сме разглеждали материалите за изработка, финиша, качеството, подготовката за лепене и фугиране на различните типове стенни и подови настилки. Сега е време да обърнем внимание на размерите на плочките, които ще поставим в банята
 
09 Апр.
cave
Матирани или гланцирани плочки? Предимства и недостатъци 
Днес на пазара има огромно разнообразие от видове, форми, размери и цветови комбинации на плочки. 
Много често обаче клиентите ни задават въпроса “Кое е по-добро между матираното и глазираното покритие на плочките?”. В тази статия ще обърнем внимание на тяхното производство, покритие, предимствата и недостатъците им. Ще обърнем внимание и на поддръжката и почистването на плочките, защото тези фактори също са от изключителна важност за едно домакинство и за една устойчива баня.
 
Абонирай се за нашия бюлетин