default

Полезно

06 Юни
pravia

Тенденции за лятото – цветове, с които да освежите своята 2022 годинаБанята е пространството у дома, отредено за релаксация и спокойствие. Когато става дума за избор на основния тон в помещението, е важно той да бъде съобразен с вашето вътрешно усещане за свобода и уют. 
Някои от пролетните цветове, актуални за сезона, са точно такива зелени и сини нюанси, които ни свързват с природата и могат да подобрят чувството ми за благополучие. 

Ключовите елементи в модерната баня този сезон са пастелните цветове, които ни пренасят в едно безкрайно лято, внасяйки едновременно светлина и мекота. Фактът, че се комбинират толкова лесно с други неутрални нюанси, ги прави идеални за създаване на енергични, свежи и красиви пространства, които повишават нивата на серотонин.

Пролетно-летният сезон е идеалното време да експериментирате с тези цветове. Именно тази двойнственост и лекота, с която могат да се комбинират с по-светли или по-тъмни тонове, улеснява преминаването към пастелни цветове през цялата година.

Цветове като маслено зелено, арктическо синьо и синьо-зелено могат да ви пренесат до най-отдалечените части на света, внасяйки светлина и енергия в банята. Жизнеността на маслено зеленото се свързва с примитивната страна на природата. Комбинацията от тези нюанси и естествените материали като камък, например, е ключът към създаването на модерно пространство.

Желанието да внесем жизненост и оптимизъм в средата годината ни кара да интегрираме пъстри цветове в дома си. В каталога на Макс Стил ще намерите предложения, с които да създадете уникални нови пространства или да вдъхнете нов живот на декора във вече готовата ви баня. 

Този сезон не бива да се пренебрегват розовото фламинго и жълтото канарче. Розовото се съчетава добре както с други пастелни нюанси, така и с бяло, черно и дърво. Цветът придава топлина на помещението и може да омекоти облика на банята. 

Той се съчетава добре с голямо разнообразие от други пастелни нюанси и с бяло, както и с дърво, за да придаде топлина на вашата баня. Тази ретро комбинация може да вдъхне нов живот на тенденцията от седемдесетте.
От своя страна жълт смесител, комбиниран с други свежи тонове осигурява визуален баланс в помещението.

Пастелните нюанси са неутрални и вдъхновяват промяната
За едновременно елегантно и уютно пространство изберете топли нюанси като пастелно бежово или шоколадово кафяво. Те са колкото неутрални, толкова и вдъхновяващи. Сивото също може да превърне помещението в елегантно, но същевременно уютно. 

Тези цветове също се докосват до природата, вдъхновени от пясъка, земята и камъка, и ни пренасят в пространството. Те имат способността да превърнат всеки проект в оазис от светлина. Намерете ги сред нашите летни предложения. 

Препоръчваме

ново
PRAVIA AMBIENT
Серия PRAVIA
59.90 - 308.90 лв.
 +7
Серия EGZOTICA
Серия EGZOTICA
16.43 - 64.43 лв.
 +6
Perlina Ambient
Серия PERLINA
26.90 - 54.90 лв.
 +4
AMBIENT VELVETIA
Серия VELVETIA
25.90 - 54.90 лв.
 +7
ново
Boho Ambient
Серия BOHO
8.50 - 79.90 лв.
 +22
Абонирай се за нашия бюлетин