Гранитогрес

Общо 156 продукта
Сортирай по:
Филтри
Общо 156 продукта
ново топ
Royal Ivory
ново топ
Royal Silver
ново топ
ROYAL WHITE
топ -25%
lilo bianco amb
Гранитогрес Серия LILO BIANCO
52.43 - 71.18 лв. 69.90 - 94.90 лв.
 +4
ново
PAVE DELLE ALPI SESTRIERE
Гранитогрес Серия PAVE DELLE ALPI
цена: запитване
 +26
ново
94_EVO BIANCO & NERO
Гранитогрес Серия 94_EVO
цена: запитване
 +33
ново
TRONCAIS NATURALE
Гранитогрес Серия TRONCAIS
цена: запитване
 +12
ново
Parkett Graz
Гранитогрес Серия PARKETT
цена: запитване
 +12
ново
OH MY DOG
Гранитогрес Серия OH MY DOG
цена: запитване
ново
OH MY CAT
Гранитогрес Серия OH MY CAT
цена: запитване
ново
GARDEN WHISPER
ново
EVERGREEN
Гранитогрес Серия EVERGREEN
цена: запитване
ново
Avalon Blanc
Гранитогрес Серия AVALON
цена: запитване
 +8


Какво представлява гранитогресът?
Когато сравним всички видове подови настилки по здравина, несъмнено на първо място трябва да поставим гранитогреса. Той е съставен от изцяло екологично чисти материали. Изработен е чрез пресоване на различни видове каолинова глина, кварц и фелдшпат. Не съдържа никакви синтетични компоненти и замърсители. Благодарение на състава си, той  придобива висока устойчивост и издържа на всякакви температури. Това го прави идеален за употреба и във външни пространства - в градината, на терасата или в двора.

Гранитогресът безспорно е едно от най-здравите покрития за вашата баня, а освен всичко друго той е издръжлив и на надраскване и износване. Освен това позволява много лесна обработка на дизайни. Неслучайно всички високи класове имитации на дърво, мрамор, метал или естествени камъни се разработват точно върху този тип плочки.
Те са изключително популярен избор за подова настилка поради цялостната си издръжливост, здравина и високото си качество. Неговите естествени цветове, както и устойчивостта на петна и надраскване го прави фаворит. Популярността му в жилищните и бизнес сгради нарасна през последното десетилетие и днес гранитогресът става незаменима част от дизайна на всеки нов дом или офис. Благодарение на красивите и почти неразрушими повърхности и устойчивите съвременни технологии, структурните характеристики на този материал са идеални за всички дизайнерски концепции.
Предимства на гранитогреса
Той предлага редица предимства пред останалите. Ето няколко от най-важните при избор на подова настилка у дома:
  • Издръжливост - това е една от причините хората да избират този материал за плотове. Не е нужно да се притеснявате, че ще повредите повърхността му с нож или други съдове за готвене. Неговата издръжливост го прави толкова полезен.
  • Хипоалергенна опция - има някой в семейството, който е предразположен към алергии или пък има астма? Подовите настилки от гранитогрес могат да намалят симптомите. Почиствайте ги редовно и това може да намали количеството алергение, които присъстват в дома ви.
  • Богато разнообразие - предлага се в широка гама от цветове и шарки. Най-често срещаните цветове са бяло, черно, сиво, кафяво, бежово и червено. Достъпът до толкова много различни видове гранитогресни плочки ви дава възможност да изберете опция, която отговаря на вашите вкусови предпочитания и съществуващия вече декор в дома ви.
  • Идеалното решение за мокри помещения - не е нужно да се притеснявате, че влагата ще увреди пода ви. Гранитогресните плочки създават повърхност, която е непроницаема за течности.

Заложете на качеството
Добрият и устойчив гранитогрес гарантирано ще издържи с години, без да забележите дори минимални промени. Както и при другите плочки, той също се предлага в първо, комерсиално и второ качество. Ние от Макс Стил предлагаме само най-висококачествени продукти от България, Италия, Испания и Полша. Поръчайте от богатото разнообразие, което предлагаме, и се насладете на класически и елегантни дизайни, с които ще преобразите всяко пространство във вашия дом.
Абонирай се за нашия бюлетин