Широкоформатни размери плочки

Общо 25 продукта
Сортирай по:
Филтри
Общо 25 продукта
ново
ONICE BIANCO AMB
ново
ONICE ROSA XL
Въпреки популярните твърдения, не е задължително размерът на плочките да бъде съобразен с този на помещението. Една малка баня всъщност може да се възползва благоприятно от XL размери плочки. С по-малко фуги на стените и пода стаята ще изглежда визуално по-просторна. Поставянето на едни и същи плочки на пода и на стените може да направи банята да изглежда още по-голяма, създавайки илюзията за повече пространство.
 

Защо да използвате XL размери плочки у дома?

Широкоформатните модели предлагат уникални предимства за всички помещения. Те осигуряват усещане за по-отворено и просторно пространство. Това чувство кара всяко място да изглежда по-голямо, отколкото е в действителност. Точно както светлината и цветовете са ключови за визуалното влияние на едно пространство, размерът на плочките също оказва голямо влияние.

Големите повърхности отварят място за множество иновативни идеи по отношение на дизайна, тъй като предлагат разнообразни приложения. XL размерите плочки могат да се използват в бани, кухни, върху плотове, работни маси и наред с много други идеи. Това е благодарение на техните размери и високите технически характеристики. В тях ще намерите отговора за създаване на уникални дизайнерски пространства. Те са лесни за интегриране в комбинация с други видове настилки и повърхности.

Кога да заложите на XL размери плочки?

Изборът на големината им зависи до голяма степен от желания дизайн. Широкоформатните плочки са по-подходящи за съвременен и елегантен стил. Днес те са модерни и гарантират да преобразят всяко помещение, превръщайки го в съвременно дизайнерско пространство. С тях можете да обедините две или повече помещения в едно. Освен това са лесни за интегриране с други видове плочки, с които да получите максимално разнообразие в стила.

Абонирай се за нашия бюлетин